25η Μαρτίου: Στα γαλανόλευκα η θάλασσα και ο Πύργος του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Ελληνική σημαία στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

- Στα χρώματα της Γαλανόλευκης και ο Πύργος του Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά τιμά και εφέτος τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, με μια ξεχωριστή δράση υψηλού συμβολισμού στην θάλασσα του Πειραιά.

Την παραμονή της Εθνικής Επετείου, Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024, στις 12:00, ο Δήμος Πειραιά, θα τοποθετήσει για ακόμη μια χρονιά μια μεγάλη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τις ηρωικές μάχες των Ελλήνων στη θάλασσα.

default

default

Στη δράση συνδράμουν ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, το Λιμενικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Την Κυριακή 24 και την Δευτέρα 25 Μαρτίου σε συνεργασία με την Piraeus Tower Α.Ε., ο Πύργος του Πειραιά «ντύνεται» στα χρώματα της Γαλανόλευκης, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου στην πόλη.  (Μελέτη φωτισμού: DANILOF studio).

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα παρακολουθήσει την παρέλαση στον Πειραιά, στις 12:30.

Νωρίτερα, ο κ. Μώραλης θα παρευρεθεί στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην Ακτή Τζελέπη.

Διαβάστε επίσης:

25η Μαρτίου: Προγράμματα εορτασμού & παρέλασης σε Πειραιά & Νίκαια