Μπανάνες με….κοκαΐνη στη Λαχαναγορά του Ρέντη!

Το μεσημέρι της Τρίτης, 6 Μαΐου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν σε αποθήκη εισαγωγής οπωροκηπευτικών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη δεκαέξι κιλά και 820 γραμμάρια κοκαΐνης.  

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε μέσα σε κιβώτια με μπανάνες!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας το φορτίο μπανανών μεταφέρθηκε με πλοίο από την Κολομβία στο λιμάνι Bergeggi της Ιταλίας. 
Το εμπόρευμα φορτώθηκε σε τρία φορτηγά διαφόρων μεταφορικών εταιρειών, τα οποία εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω Πάτρας. 
Στις 2 Μαΐου εκφορτώθηκε στην αποθήκη της εταιρείας, από όπου και θα άρχιζε η διανομή του σε διάφορους εμπόρους.

Παράλληλα, μέσα σε ένα από τα χαρτοκιβώτια βρέθηκε συσκευή εντοπισμού GPS, με τη βοήθεια της οποίας η εγκληματική οργάνωση παρακολουθούσε και γνώριζε την ακριβή θέση του φορτίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως  τον περασμένο Ιούλιο είχε βρεθεί, επίσης στην αγορά του Ρέντη, μέσα σε κιβώτια με μπανάνες, φορτίο με μισό τόνο κοκαΐνης!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.