Αντίστροφη μέτρηση για το 55ο Πρωτάθλημα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η φωτογράφηση της ομάδας Κολύμβησης του Ολυμπιακού και οι ...φαρμακερές ατάκες!

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης OPEN Ανδρών-Γυναικών και τα «δελφίνια» του Ολυμπιακού είναι έτοιμα για να κατακτήσουν το 55ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.

Η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς στον ελλαδικό χώρο θα «φιλοξενηθεί» από την Παρασκευή 20 Ιουνίου έως την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο του Αλίμου και το πρωί της Τετάρτης όλο το team του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το Πρωτάθλημα αλλά και να φωτογραφηθεί με νέα ρούχα μετά από την προπόνηση στο Ζάππειο.

Οι κολυμβητές διασκέδασαν την φωτογράφηση που έγινε υπό το βλέμμα των αθλητών της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών και έδειξαν ότι πάνω απ’ όλα είναι μια αγαπημένη οικογένεια. 


Αρκετοί αθλητές έλειπαν λόγω εξετάσεων στο σχολείο αλλά τα «αστέρια» της ελληνικής κολύμβησης αλλά και το μέλλον της ήταν στο Ζάππειο για να … παίξουν με τον φακό.

Ο Νίκος Γέμελος σε ρόλο… φωτογράφου έστηνε ερασιτεχνικά την ομάδα πριν ανάψει το φλας αλλά επαγγελματικά έχει στήσει την ομάδα για να πάρει την Κυριακή την κούπα. 

«Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια παράδοση στην Κολύμβηση και θα συνεχίσει να έχει. Δεν μπορώ να διανοηθώ τον Ολυμπιακό σ’ άλλη θέση εκτός από την κορυφή. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε άλλο ένα Πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος και συνέχισε:

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Άλλα παιδιά κυνηγούν όρια, αλλά είναι πολύ κουρασμένα από την σκληρή προετοιμασία αλλά ο στόχος είναι ένας. Να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Θεωρώ θα δούμε καλούς αγώνες και καλώ τον κόσμο της πισίνας να έρθει στο Κολυμβητήριο του Αλίμου για να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία».


Ο κολυμβητής μας Αντώνης Φωκαϊδης από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε να χαρούμε τους αγώνες και να μαζέψουμε τους περισσότερους βαθμούς για τον Ολυμπιακό. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει την δική του ξεχωριστή σημασία και είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στον Ολυμπιακό και κατακτούμε Πρωταθλήματα. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και σ’ αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ότι πολλά παιδιά κυνηγούν όρια».