Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη


Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς ισχυρούς 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς, 22 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και μετά το απόγευμα σε βορειοδυτικούς έως ισχυρούς 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένενονται στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 6 μποφόρ.