ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκολ, ξύλο, δακρυγόνα και…ψάρια σε ένα ματς-παρωδία! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι να πρωτογράψουμε για τον αγώνα που δεν ήταν ποδοσφαιρικός, αλλά αναμέτρηση κατς! 

Σε ένα ματς παρωδία που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ ή να διακοπεί κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς έπεσαν στο γήπεδο εκατοντάδες καπνογόνα, εισέβαλαν οπαδοί στο τερέν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ χτυπούσαν ατιμώρητα με κλωτσιές και γροθιές τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Αθανασιάδη (47') και αποκλείστηκαν από τον τελικό του Κυπέλλου. Το ματς έχει μικρή σημασία, καθώς στην Τούμπα επικράτησε ο νόμος της ζούγκλας και της παραβατικότητας.


Πριν από την έναρξη του αγώνα φάνηκε τι θα ακολουθήσει, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με διμοιρίες των ΜΑΤ κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Η συνέχεια δόθηκε στον αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πεδίο μάχης, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες εκτόξευσαν εκατοντάδες καπνογόνα, αντικείμενα, μέχρι και γαύρους (!) στον πάγκο των ερυθρολεύκων, ο οποίος πήρε φωτιά από βεγγαλικό.

 

Ο Μίτσελ αρνήθηκε να κάτσει στον πάγκο, ο Σαββίδης κατέβηκε δύο φορές ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση δίχως κανένα αποτέλεσμα και ο διαιτητής Μάνταλος ξεκίνησε το παιχνίδι με μία ώρα καθυστέρηση.

 






Πηγή: Redplanet.gr