ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Μπουνιές οπαδών με παίκτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα, οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και πλακώθηκαν στο ξύλο με παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού με το σφύριγμα της λήξης!

Το σκηνικό της ντροπής της Τούμπας δεν ήρθε απλά να συμπληρωθεί, αλλά να γίνει κατά πολύ χειρότερο με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μάνταλο. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 105’, λόγω καθυστερήσεων από τις… άπειρες διακοπές που είχε το παιχνίδι, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη από πλευράς Μάνταλου.

Αντί, ωστόσο, να πανηγυρίσουν για την παρουσία της ομάδας τους στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 11 χρόνια, οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» επιτέθηκαν σε παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού που έτρεξαν να κρυφτούν στη φυσούνα! Κάποιοι από αυτούς, προσπάθησαν να απαντήσουν και έτσι το σκηνικό που δημιουργήθηκε περιλάμβανε… πυγμαχία οπαδών με παίκτες και παράγοντες των Πειραιωτών!

Ο Πιέρ Ισά, αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί… κατόρθωμα, κατάφερε αρκετά χτυπήματα σε αυτούς που προσπαθούσαν να χτυπήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ σε συμπλοκές βρέθηκαν οι Μίτσελ, Μανωλάς, Σαβιόλα και αρκετοί ακόμα Πειραιώτες, πριν μπουν τελικά στη φυσούνα…


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK