«Πεντάστερος»: Αυτό είναι το νέο σήμα του Ολυμπιακού μετά το ευρωπαϊκό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εντυπωσιάζει το νέο σήμα του «πεντάστερου» πλέον Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είναι πεντάστερος πλέον!Οι «ερυθρόλευκοι» ζουν ιστορικές στιγμές, καθώς στο «κατώφλι» των 100 χρόνων από την ίδρυσή τους κατέκτησαν το πρώτο
ευρωπαϊκό τρόπαιο για ελληνικό σύλλογο στο ποδόσφαιρο!

Την 29η του Μάη γράφτηκε ιστορία στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 1-0 της Φιορεντίνα στην παράταση και έφτασαν στην κατάκτηση του Europa Conference League! Μία ιστορική, μία ανεπανάληπτη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει!

Εδώ και λίγη ώρα, η ομάδα του Πειραιά αποτύπωσε αυτή την ιστορική στιγμή και στο λογότυπό της! Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να γίνει διαφορετικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν μέσω των επίσημων social media τους το νέο σήμα του Ολυμπιακού! Το οποίο είναι πεντάστερο! Με τα τέσσερα αστέρια για τα 47 πρωταθλήματα και ένα μεγάλο άστρο να μπαίνει ανάμεσά τους! Το άστρο που συμβολίζει τη σπουδαιότερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων! Την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου στην «Opap Arena»!

«Υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό μας! Υπερήφανοι για τα 47 πρωταθλήματά μας! Υπερήφανοι για το πρώτο μας ευρωπαϊκό τρόπαιο!», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους οι «ερυθρόλευκοι».

Δείτε το νέο εντυπωσιακό σήμα του Ολυμπιακού: