Ολυμπιακός: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι από τα πιο ξεφτιλισμένα όλων των εποχών»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Ολυμπιακός μετά το τελικό 0-0 στο Γ. Καραϊσκάλης και με έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πειραιά κάνει λόγο για «χειρουργικές αποφάσεις» που έχουν στόχο να αδικήσουν τονΟλυμπιακό και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι οι διαιτητές στο χορτάρι και το VAR «ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν».

Η ομάδα του Πειραιά ευχαριστεί τον κόσμο για τον τρόπο που αντέδρασε. Κάνει, μάλιστα, λόγο για «καταφανέστατη αλλοίωση» του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση.