Εθελοντική αιμοδοσία στο Καραϊσκάκη – Ο Ολυμπιακός στηρίζει το Νοσοκομείο Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για την ασφάλεια της υγείας των αιμοδοτών και για την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.

Ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος με σύντομη επιστολή εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο τον Πειραιώτη Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελο Μαρινάκη όσο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Νοσοκομείων της πόλης, όσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Γ. Καραϊσκάκης κ. Βασίλειο Βασιλειάδη για τη φιλοξενία αυτής της τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας, με δεδομένο ότι παρατηρείται γενικώς σημαντική έλλειψη σε αποθέματα αίματος, αλλά και στους δεκάδες φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο που αναμένεται να σπεύσουν στο κάλεσμα της μεγάλης αγαπημένης του Πειραιά!

Η Αιμοδοσία χαρίζει ζωή!

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί.

Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985 γιατί η αιμοδοσία θα γίνει με ραντεβού.