ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πέταξε για την ρεβάνς με την Γουλβς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Ολυμπιακός πέταξε για την Αγγλία για τη ρεβάνς με τη Γουλβς

- Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρόκριση στο Final 8 στη Γερμανία

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός πέταξε για την Αγγλία εκεί όπου θα επιδιώξει να πανηγυρίσει μια επική πρόκρισης στο Final 8 του Europa League, μετά το 1-1 του «Καραϊσκάκης» με την Γουλβς, αύριο στις 6/8. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 22:00 στην CosmoteSport1.

Την ομάδα έχει ακολουθήσει κι ο Σεμέδο, ο οποίος δεν μπορεί να παίξει λόγω της αποβολής του στο πρώτο ματς, αλλά θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς στην περίπτωση που οι Πειραιώτες είναι εκείνοι που θα πάρουν το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Θυμίζουμε πως δεν μπορεί να παίξει κι ο Ζοσέ Σα, ο οποίος σόκαρε την ομάδα με τον τραυματισμό του στο χέρι παραμονές του μεγάλου ματς.

Στο Λιμάνι, σαφώς και πιστεύουν στην πρόκριση και ζουν «μ' ένα όνειρο τρελό...» - που λέει και το γνωστό σύνθημα της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.