ΣΙΚΕΛΙΑΝΑ 2020: Μια εκδήλωση αντάξια της μνήμης του Άγγελου Σικελιανού

ΣΙΚΕΛΙΑΝΑ 2020: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης του Άγγελου Σικελιανού στη Σαλαμίνα 

– Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Μια εκδήλωση αντάξια της μνήμης του Άγγελου Σικελιανού, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 03/08/2020.

Η απαρχή της προσπάθειας του Δήμου Σαλαμίνας να αναδείξει την σχέση του μεγάλου αυτού Έλληνα με το νησί της Σαλαμίνας. Η Σαλαμίνα της εξωστρέφειας οφείλει να προβάλλει τον πολιτιστικό και ιστορικό της πλούτο και το κάνει ήδη.

Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Βιβλιοθήκη-Μουσείο Λαικής Τέχνης & Ιστορίας κα. Ελένη Μπίλλια πρόεδρο, κα. Λίτσα Διγενάκη αντιπρόεδρο, κα. Καίτη Παυλίδη Μπούνταλη, κ.Κωστα Τσουβαλά και κ.Κωνσταντίνο Μαριδάκη, που εργάστηκαν για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης τον κ. Χρήστο Μυλωνά, που είχε την σκηνοθετική επιμέλεια, την κα. Μαρία Γκουτζαμάνη, ποιήτρια-αρχαιολόγο, που είχε την παρουσίαση της εκδήλωσης, τους ομιλητές κ. Σταμάτη Πορτελάνο, Καθηγητή Θρησκειοπαιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρο του Ολυμπιακού Κέντρου Φιλοσοφίας και Παιδείας, τον κ. Γιώργο Σπαθή μεταπτυχιακό φοιτητή Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίων,

την κα. Μαρία Παπανικολάου, εκπαιδευτικό, τον κ. Δημοσθένη Ελευθεριάνο που ήταν στην απόδοση των ποιημάτων και τους κα. Αθηνά Βασιλείου, κ. Ανδρέα Πάνου και κα. Μαρία-Νεφέλη Παρασκευά που παρουσίασαν το μουσικό πρόγραμμα.

(Το φωτογραφικό υλικό είναι από την Εφημερίδα ‘ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ’ και από τον κ. Κ. Σεβαστιάδη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά).