Ολυμπιακός – Αντερλεχτ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη νίκη που θα τον φέρει μεταξύ στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League αναζητεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ, το βράδυ της Τρίτης (10/12, Onsports, Novasports2).

Το «συγκρότημα» του Μίτσελ υποδέχεται τους Πρωταθλητές Βελγίου, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» προκειμένου να «τσεκάρει» το… εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και να βρίσκεται στην κλήρωση των «16» της επόμενης Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου στις 13:00 στην Νιόν.

Εκτός μόνο οι… τραυματίες

Όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του πήρε μαζί του ο Μίτσελ, για την αναμέτρηση της Τρίτης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μήτρογλου και Μανιάτης, όπως επίσης και οι Τόρες, Κάρολ, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς, που δεν έχουν δηλωθεί στην λίστα της UEFA.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανωλάς, Μεντζανί, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Στόχος η εκδίκηση για τους Βέλγους

Μόνο… αδιάφοροι δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα οι Πρωταθλητές Βελγίου. Η ομάδα των Βρυξελλών θέλει… εκδίκηση για την ήττα στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που τονίστηκε και στις δηλώσεις του Γιόλ Φαν ντεν Μπρομ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Άντερλεχτ: Πρότο, Βάντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ενσακαλά, Κλίεσταν, Ζιλέ, Πρατ, Ναζάρ, Μίτροβιτς, Ατσεαμπόνγκ.