«Έφυγε» ο Τάκης Συνετόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία μόλις 65 ετών, ο Τάκης Συνετόπουλος, ένας από τους σπουδαιότερους Βολιώτες ποδοσφαιριστές.

Ο Τάκης (Δημήτρης Συνετόπουλος) γεννήθηκε στο Βόλο το 1948. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Βόλου και το 1970, αν και τον διεκδίκησαν τόσο η Α.Ε.Κ. όσο και ο Παναθηναϊκός, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στις τάξεις της πειραιώτικης ομάδας παρέμεινε μέχρι το 1978, απ' όπου επέστρεψε και τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό Βόλου το 1982.

Ο Τάκης Συνετόπουλος αγωνίστηκε 16 φορές με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, ενώ με την Εθνική Ενόπλων κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων το 1969. Επίσης, αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1965 σε δύο αγώνες και στους δύο προκριματικούς αγώνες το 1966.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου,  λίγη ώρα μετά την μεγάλη απώλεια για τη Μαγνησία και το βολιώτικο ποδόσφαιρο, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

Οδύνη για το θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την οδύνη της για θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε στον αγώνα με τον Φωστήρα, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες της ομάδας να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και οι σημαίες στο ΕΑΚ να κυματίζουν μεσίστιες.


Πηγή: e-volos.gr