ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ: Έτοιμοι για το διπλό οι Πειραιώτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό να πάει να κερδίσει απόψε τον Παναθηναϊκό μέσα στην Λεωφόρο (19:30, ΝΟVA), αποδεικνύοντας στην πράξη την ανωτερότητα του. Με Μήτρογλου και Σαβιόλα μπροστά.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την Λεωφόρο. Στόχος της πειραϊκής ομάδας είναι να κερδίσει τον Παναθηναϊκό απόψε (19:30, Novasports1) μέσα στο "σπίτι" του, αποδεικνύοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα, παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας στην Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά, ύστερα και από την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας.

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να έχει κατασταλάξει στο βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει και σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με το εξής βασικό σχήμα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα. Τον ρόλο του δεξιού μπακ θα τον αναλάβει ο Τάσος Παπάζογλου (λίγες πιθανότητες έχει ο Σαλίνο), ενώ στα αριστερά είναι δεδομένη η παρουσία του Χοσέ Χολέμπας. Στην μεσαία γραμμή, το δίδυμο στον άξονα θα απαρτίζεται από τους Γιάννη Μανιάτη και Ανδρέα Σάμαρη, ενώ στα άκρα ο Μίτσελ θα προτιμήσει τους Νταβίδ Φουστέρ και Τζόελ Κάμπελ, ώστε να πιέσει περισσότερο τους πράσινους.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Βλάντιμιρ Βάις το τελευταίο διάστημα και θα τον αφήσει στον πάγκο της ομάδας. Υπάρχει μία σκέψη να παίξει ως δεξί μπακ ο Γιάννης Μανιάτης και να πάρει θέση στα χαφ ο Ντελβίν Εντινγκά, αλλά το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. 

 

Στην επίθεση θα επιλέξει τον Χαβιέρ Σαβιόλα στο πόστο του δεύτερου στράικερ, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ένας από τους πιο φορμαρισμένους σέντερ-φορ στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, όντας και ο πρώτος σκόρερ της Super League με 12 γκολ, ο "εκτελεστής" Κώστας Μήτρογλου.

 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Λεωφόρου: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.


Πηγή: Red Planet