ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ: Ο ΘΡΥΛΟΣ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Θρύλος υποδέχεται τους πράσινους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική της Super League.

Και τώρα οι δυο τους… Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στις 19:30 στο «Καραϊσκάκης» σε ένα ντέρμπι ουσίας και γοήτρου, με τις ψυχολογίες των δυο ομάδων να βρίσκονται στον αντίποδα.

Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, μετά την ισοπαλία του στο Καζακστάν με την Αστάνα, έχει και «αέρα» 4 πόντων στον βαθμολογικό πίνακα από τον αντίπαλο του.

Ο Παναθηναϊκός που γνώρισε την συντριβή από την Σταντάρ Λιέγης στη «Λεωφόρο», ξέρει πως μια ακόμη ήττα θα τον θέσει εκτός τροχιάς και στο Ελληνικό πρωτάθλημα από την αρχή.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Πάουλο Μπέντο επιφύλαξε εκπλήξεις στη συγκρότηση της αποστολής. Αυτή τη φορά άφησε εκτός τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Μάριν, ενώ ο Ντε Λα Μπέγια δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το ματς να είναι έτοιμος και επίσης αποκλείστηκε. Εκτός έμειναν και οι Σιόβας, Ρομαό.

Ο αρχηγός Κάλος Ζέκα βρίσκεται, όπως αναμενόταν, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους» στο σπουδαίο ματς του «Καραϊσκάκη» και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μαζί με τους Λεντέσμα, Χουλτ, οι οποίοι επίσης δεν έπαιξαν την Πέμπτη εναντίον της Σταντάρ Λιέγης. Απόντες είναι ο Μάρκους Μπεργκ και επίσης οι Σάμπα, Μπουμά.