Ήττα μέσα στο ΣΕΦ και απώλεια του Πρωταθλήματος για τον Θρύλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού κάθε άλλο παρά τον καλό τους εαυτό είδαμε σε αυτή τη σειρά των τελικών έναντι του αιωνίου αντιπάλου!

Δυο ήττες μέσα στο ΣΕΦ, η πρώτη αρκετά βαριά και η δεύτερη ύστερα από διακοπή του αγώνα (72-76) και εκκένωση του ΣΕΦ που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε και οδήγησε στην ήττα στα χαρτιά, και έναν Ολυμπιακό που απογοήτευσε πλήρως τους φίλους του!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός αποκτά το νταμπλ για το 2013 και σε εμάς μένει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς μπορεί να κατακτήσαμε την κορυφή της Ευρώπης, δεν καταφέραμε όμως να κατακτήσουμε και την κορυφή εντός των συνόρων!

Παράπονα υπήρξαν αρκετά για τη διαιτησία, όμως είναι κοινή πεποίθηση ότι το κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν ότι ο Ολυμπιακός ήταν παρών-απών και στους 3 αγώνες!


Κλείνει έτσι και η φετινή σεζόν... Αναμένουμε πλέον ποια θα είναι η κατάσταση που θα διαμορφωθεί από Σεπτέμβρη, ευελπιστώντας σε ακόμα μια πετυχημένη ευρωπαϊκή χρονιά για τις ελληνικές ομάδες και γιατί όχι, την εκ νέου  κατάκτηση του τροπαίου!