Ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε την Μίλαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τα δυνατά φιλικά στην Αμερική επικρατώντας άνετα 3-0 της Μίλαν στο Τορόντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση κόντρα στο «συγκρότημα» του Φίλιπο Ιντζάγκι και έδειξαν πως βαδίζουν στο σωστό… μονοπάτι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τόσο για τις υποχρεώσεις τους εντός των… τειχών, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όσο και στους ομίλους του Champions League. Άλλωστε, οι Πειραιώτες προχώρησαν σε μερικές σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους, ευελπιστώντας σε μία ακόμα καλή πορεία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μίτσελ προτίμησε να μην αλλάξει πολλά στην ομάδα από την προηγούμενη σεζόν και με τις κατάλληλες ελεύσεις ποδοσφαιριστών να παρουσιάσει ακόμα πιο ανταγωνιστικό τον Ολυμπιακό. Από τα πρώτα δείγματα, ειδικά στο φιλικό με την Μίλαν, όπου ο Ισπανός έχει σχεδόν όλες τις επιλογές που θέλει στα χέρια του, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν πως μπορούν να καταφέρουν πολλά την ερχόμενη σεζόν.

Σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι των Πειραιωτών απέναντι στους Ιταλούς ήταν ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Ο Τσόρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε από ένα γκολ, αλλά το βασικό ήταν ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκε τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Ντοσεβί, που έκανε καλό ματς στην δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παράλληλα, εξαιρετικός ήταν ο Μαζουάκου, στην πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα», καλύπτοντας με ουσιαστικό τρόπο την άμυνα – στο πρώτο μέρος – αλλά και την επίθεση – στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χολέμπας πίσω του – βγάζοντας την ασίστ στο δεύτερο τέρμα του Δημήτρη Διαμαντάκου.

Πάντως, πολλά εύσημα αξίζουν στον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος «όργωσε» την μεσαία γραμμή, δίπλα στον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, προσφέροντας παράλληλα και σημαντικές βοήθειες στον Ανδρέα Σάμαρη στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κέρδισε πολλούς πόντους με το απίστευτο τέρμα που σημείωσε πριν το τέλος του αγώνα.

Πηγή: Onsport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΔΩ