ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ – Ο Ηγέτης πίσω από το θαύμα του Ιωνικού!


– Ο γνωστός επιχειρηματίας που «ανάστησε» τον Ιωνικό Νικαίας

Γιάννης Τσιριγώτης… Ο άνθρωπος πίσω από την άνοδο στη Β Εθνική

– Ποιος είναι ο Γιάννης Τσιριγώτης

– Οι φίλαθλοι του Ιωνικού πίνουν νερό στο όνομά του

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Νίκαια από χθες πανηγυρίζει την ιστορική επαναφορά του Ιωνικού στη Β Εθνική, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες σκέψεις για την επάνοδο ακόμα και στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Είναι γεγονός, ότι μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Ιωνικού από τον γνωστό Επιχειρηματία Γιάννη Τσιριγώτη, ο πήχης μπήκε αρκετά ψηλά!

Ο Πρόεδρος του Ιωνικού, αφού νοικοκύρεψε τα οικονομικά της ομάδας, φρόντισε ακολούθως να «δέσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα, ως καλός γνώστης του αντικειμένου.

Και εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να πούμε χωρίς δισταγμό ότι τα κατάφερε απόλυτα!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

Ο Γιάννης Τσιριγώτης ειδικεύεται στα πρατήρια υγρών καυσίμων, έχει φιλία πολλών ετών με την (νικαιώτικη) οικογένεια Σπανού (τόσο με τον Μιχάλη, παλαιό πρόεδρο του Ιωνικού, όσο και με τον γιο του Γιώργο Σπανό, ιδιοκτήτη του Ατρόμητου) και είναι φίλος του Ολυμπιακού με συχνότατη (οικογενειακή) παρουσία στο «Γ.Καραϊσκάκης».

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΝΙΚΑΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ

Οι φίλοι του Ιωνικού πίνουν κυριολεκτικά νερό στο όνομα του Γιάννη Τσιριγώτη.

Στο ντέρμπι ανόδου με τον Αιολικό, το γήπεδο του Ιωνικού κατακλύστηκε από περίπου 3.000 φίλους της ομάδας οι οποίοι δημιούργησαν ένα εκπληκτικό πανηγυρικό κλίμα.

Μάλιστα, μετά το πέρας του αγωνιστικού θριάμβου, ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί εντός του γηπέδου, με τους φίλους του Ιωνικού να σηκώνουν στα χέρια τον Προέδρο της ομάδας!

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ιστορική άνοδος – Πανηγυρίζει η Νίκαια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)