ΙΩΝΙΚΟΣ: Ιστορική άνοδος – Πανηγυρίζει η Νίκαια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ιστορική άνοδος στη Β Εθνική για τον Ιωνικό Νικαίας

- Η Νίκαια πανηγυρίζει την επιτυχία του Ιωνικού

- Με τη σφραγίδα του Διοικητικού Ηγέτη της ομάδας Γιάννη Τσιριγώτη η άνοδος

- Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το Piraeus Press

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Μπούζουρας (16') και Κουϊρακίδης (38').

Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μέσα στο γήπεδό τους το οποίο ήταν κατάμεστο από τους οπαδούς τους μπήκαν με αποκλειστικό σκοπό να φύγουν νικητές και να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Ο Αιολικός από την πλευρά του φάνηκε κάπως... μουδιασμένος, ίσως και επηρεασμένος από την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που συνάντησαν και το πλήρωσε από νωρίς αφού στο 16ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπούζουρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, 22 λεπτά αργότερα ο Μπούζουρας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, δίνοντάς τους σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Ιωνικός ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την άνοδο κι έπειτα από οκτώ χρόνια θα βρεθεί ξανά στα γήπεδα της Football League.

Ιωνικός (Αρναούτης): Kουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Ατματζίδης, Πογοσιάν, Καρέλης, Κουιρουκίδης, Καλλέργης

Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Μπούζουρας, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσομπανέλης, Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τζόρνταν, Λαμπράκης.