ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ προς Βασιλειάδη: «Στηρίξτε την υποδομή του Ποδοσφαίρου μας!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Βασιλειάδη απέστειλε ο Στέλιος Μπρατσόλης ζητώντας την στήριξη των υποδομών ποδοσφαίρου.
Διαβάστε αναλυτικά:
Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Κ. Γιώργο Βασιλειάδη
‘ Κύριε Υπουργέ !
Με την Πρωτοβουλια σας  να στεγάσει Χορηγικά η ΕΡΤ μετά από 25 χρόνια  , μεταδόσεις ποδοσφαιρικών Αγώνων 2018-19 της super league , διαμορφώσατε / διαμορφώνετε μια νέα Πραγματικότητα .
Προφανώς εκτιμάτε ότι ένα μέρος της ποδοσφαιρικής  κοινής γνώμης .., μπορεί να ‘νοιώσει ‘.. ικανοποίηση , από το γεγονός ότι χωρίς τηλεοπτική συνδρομή θα βλέπει Ποδόσφαιρο απ’ την δημόσια συχνότητα .., δεδομένου .., ότι ούτως ή άλλως όλοι μας συνεισφέρουμε μέσω του τέλους των λογαριασμών της ΔΕΗ..στον Προϋπολογισμό της ΕΡΤ .
Αυτή κύριε υπουργέ είναι η μία ‘Ανάγνωση ‘..
Η ‘Αλλη ‘ όμως κύριε Υπουργέ είναι , ότι το Πανελλαδικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο που αποτελεί την  ‘ραχοκοκαλιά ‘ του ‘όλου ποδοσφαιρου μας ‘.., και τον σίγουρο προθάλαμο της μεθοδικής Ανάπτυξης του , υπέρ των Εθνικών μας Συγροτημάτων .., δεν συμπεριλαμβάνεται στην χορηγική πρωτοβουλία σας..
Κύριε Υπουργέ !
Έχοντας 35 και πλέον χρόνια Οργανική συμμετοχή στο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και έχοντας  βιώσει από ‘πρώτο χέρι ‘ την Αγωνία και τον  Αγώνα ! στυλοβατών του που   ‘ματώνουν ‘ κυριολεκτικά απ’τη τσέπη τους
για να κρατήσουν ενεργά τα σωματεία τους  , δικαιούμαι να  ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ! να χορηγήσετε με 2 -3 εκ, ευρώ , και ! την στήριξη  των Υποδομών όλων των Ποδοσφαιρικών μας Ενώσεων , μέσω του ίδιου προϋπολογισμου της ΕΡΤ .
Μια τέτοια επιλογή σας θα αποτελέσει ‘ΟΞΥΓΟΝΟ ‘ και Ηθική Δικαίωση για τις Ενώσεις μας και όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία μας που Πανελλαδικά Συνεχίζουν να ΠΑΛΕΥΟΥΝ & να ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ  .. Μόνα τους ! ‘
Στέλιος Μπρατσόλης
*  τ. Προεδρος Ε.Π.Σ.Πειραια
* Υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή Ε.Π.Ο στις εκλογές Αυγούστου 2017
* Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά /Κανάλι Ενα 90,4 fm
9 Αυγούστου 2018