ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4: Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά έκοψε την πίτα του στην Τρούμπα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκατοντάδες φίλοι του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά, «Κανάλι Ένα 90,4» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σταθμού και βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην Τρούμπα, για να γιορτάσουν μαζί με τους εργαζόμενους και την διοίκηση, την νέα χρονιά.

Ο εξαιρετικά φιλόξενος χώρος του Belluga, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του προέδρου της ΔΗΡΑΠ κ. Παναγιώτη Αβραμίδη, του αντιπροέδρου κ. Στέλιου Μπρατσόλη και του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίοι παρέμειναν στον χώρο μέχρι αργά το απόγευμα, αρκετές ώρες μετά το κόψιμο της καθιερωμένης πίτας.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές  της Α’ Πειραιά κα. Ελένη Σταματάκη από το Σύριζα και ο κ. Κώστας Κατσαφάδος από τη Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές της Β’ Πειραιά κα Εύη Καρακώστα από το Σύριζα και η κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου από την Ένωση Κεντρώων, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο πολιτευτής και πρώην βουλευτής Ά Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραία κ. Γιώργος Δαβάκης – ο οποίος έκοψε και την πίτα του σταθμού, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Πειραιά κα Αθηνά Γλύκα με τον σύζυγο της πρώην δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Γλύκα, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κα Κορίνα Λαουλάκου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Σταματογιάννης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Μανεσιώτης, ο πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Μαρωνίτης, η πρώην πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ και νυν αντιπρόεδρος του δήμου Πειραιά κα Λίτσα Καλαγιά, η δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Σταματάκη, ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστάσιος Κάρλες, η πρώην αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και νυν δημοτικός σύμβουλος κα Λίτσα Σαρρή, οι πρώην πρόεδροι της ΔΗΡΑΠ κ.κ. Γιάννης Παναγιωτάκης, Γιάννης Σπυράκης, Τάκης Καλογερογιάννης, Δημήτρης Βρόντος και η κα Σταυρούλα Καρύδη καθώς επίσης και η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια κ. Ελένη Φιλίνη.

avramidis mpratsolis

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης και Στέλιος Μπρατσόλής

kanali ena 1


kanali ena 2

kanali ena 3

kanali ena beluga