Rising Star – Κέλλυ Βουδούρη: Η σαγηνευτική φωνή από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα που έχει… κλέψει την παράσταση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1 έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο λόγος για την Κέλλυ Βουδούρη από τον Πειραιά, η οποία στην πρώτη της εμφάνιση διέλυσε τον τοίχο με 95%, ερμηνεύοντας μοναδικά το τραγούδι «Εγώ μιλώ για δύναμη» της Δήμητρας Γαλάνη.

[g_youtube v="QSaJL4e4eOw{/youtube}

Η Κέλλυ άκουσε διθυραμβικά σχόλια από τους 4 κριτές με αποκορύφωμα τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ζήτησε από τη Δήμητρα Γαλάνη να γράψει ένα τραγούδι για το ταλέντο του σόου, που είχε κάνει ήδη ρεκόρ βραδιάς!

«Θα ήθελα -γιατί όχι- η Δήμητρα Γαλάνη, επειδή βλέπω ότι θα είσαι εδώ όλο τον χειμώνα, θα ήθελα στο τέλος η αγαπημένη μου η Δήμητρα αν μας ακούει να σου γράψει ένα τραγούδι. Πιστεύω ότι σου αξίζει να πεις ένα ανέκδοτο τραγούδι της Δήμητρας και είμαι σίγουρος ότι θα το «σκίσεις» και θα είναι η αρχή της καριέρας σου. Ας κοιτάξουν κάποια στιγμή και αυτοί οι μεγάλοι δημιουργοί κι ερμηνευτές αυτού του τόπου κάποια παιδιά σαν κι εσάς που αναζητάνε τα καλά τραγούδια», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος, καταλήγοντας πως «αν πραγματικά μας ακούς, θέλω να δώσεις προσοχή σε αυτό το κορίτσι Δήμητρα και πιστεύω ότι θα σε κερδίσει».

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και η Κέλλυ τα είχε καταφέρει -ήδη- περίφημα.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν κατάφερε να την πάρει στην ομάδα του αφού διάλεγε τέταρτος κατά σειρά, κάτι που επιχείρησε και πέτυχε ο Κώστας Μακεδόνας!

Η επόμενη εμφάνιση ήταν και αυτή μοναδική. Η όμορφη Κέλλυ ερμήνευσε συγκλονιστικά ένα εξίσου υπέροχο τραγούδι, το «Τράβα Σκανδάλη» της Άλκιστις Πρωτοψάλτη και πέρασε στην επόμενη φάση με 90%, έναντι 86% που συγκέντρωσε η Δώρα Μηλιοπούλου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

{youtube}7p6nQYb8aKU"]

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιβλητική της παρουσία σε συνδυασμό με την μαγευτική της φωνή την καθιστούν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Η Κέλλυ θα μας κάνει να ανατριχιάσουμε, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε ξανά μαζί της τις προσεχείς ημέρες από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Βρείτε την στο Facebook εδω: https://goo.gl/pAbjx9