Rising Star: Κέλλυ Βουδούρη, το φωτομοντέλο για κορίτσια με καμπύλες που έφτασε το 95%

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1 έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο λόγος για την Κέλλυ Βουδούρη από τον Πειραιά, η οποία στην πρώτη της εμφάνιση διέλυσε τον τοίχο με 95%, ερμηνεύοντας μοναδικά το τραγούδι «Εγώ μιλώ για δύναμη» της Δήμητρας Γαλάνη.

[g_youtube v="QSaJL4e4eOw{/youtube}

Η Κέλλυ άκουσε διθυραμβικά σχόλια από τους 4 κριτές με αποκορύφωμα τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ζήτησε από τη Δήμητρα Γαλάνη να γράψει ένα τραγούδι για το ταλέντο του σόου, που είχε κάνει ήδη ρεκόρ βραδιάς!

«Θα ήθελα -γιατί όχι- η Δήμητρα Γαλάνη, επειδή βλέπω ότι θα είσαι εδώ όλο τον χειμώνα, θα ήθελα στο τέλος η αγαπημένη μου η Δήμητρα αν μας ακούει να σου γράψει ένα τραγούδι. Πιστεύω ότι σου αξίζει να πεις ένα ανέκδοτο τραγούδι της Δήμητρας και είμαι σίγουρος ότι θα το «σκίσεις» και θα είναι η αρχή της καριέρας σου. Ας κοιτάξουν κάποια στιγμή και αυτοί οι μεγάλοι δημιουργοί κι ερμηνευτές αυτού του τόπου κάποια παιδιά σαν κι εσάς που αναζητάνε τα καλά τραγούδια», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος, καταλήγοντας πως «αν πραγματικά μας ακούς, θέλω να δώσεις προσοχή σε αυτό το κορίτσι Δήμητρα και πιστεύω ότι θα σε κερδίσει».

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και η Κέλλυ τα είχε καταφέρει -ήδη- περίφημα.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν κατάφερε να την πάρει στην ομάδα του αφού διάλεγε τέταρτος κατά σειρά, κάτι που επιχείρησε και πέτυχε ο Κώστας Μακεδόνας!

Η επόμενη εμφάνιση ήταν και αυτή μοναδική. Η όμορφη Κέλλυ ερμήνευσε συγκλονιστικά ένα εξίσου υπέροχο τραγούδι, το «Τράβα Σκανδάλη» της Άλκιστις Πρωτοψάλτη και πέρασε στην επόμενη φάση με 90%, έναντι 86% που συγκέντρωσε η Δώρα Μηλιοπούλου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

{youtube}7p6nQYb8aKU"]

 


Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιβλητική της παρουσία σε συνδυασμό με την μαγευτική της φωνή την καθιστούν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Η Κέλλυ θα μας κάνει να ανατριχιάσουμε, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε ξανά μαζί της τις προσεχείς ημέρες από τη συχνότητα του ΑΝΤ1