Ποιος είναι ο «Ράμπο» ή «ταξιτζής», το ένα από τα 2 θύματα της μαφιόζικης επίθεσης στον Κορυδαλλό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γνωστός στις Αρχές είναι ο ένας από τους δύο νεκρούς της μαφιόζικης επίθεσης στον Κορυδαλλό τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7.6.2023) καθώς τις είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Πρόκειται για τον «Ράμπο» ή «ταξιτζή», ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη μαφιόζικη επίθεση στον Κορυδαλλό, όταν οι δράστες έφτασαν στην οδό Σοφίας Βέμπο και γάζωσαν με σφαίρες ένα αυτοκίνητο Mercedes και ένα Smart.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού, σε ραντεβού οπαδών το 2007 ενώ φέρεται να εμπλέκεται και σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου με στόχο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ..

Σε εξέλιξη οι έρευνες – Το χρονικό της μαφιόζικης επίθεσης

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της μαφιόζικης επίθεσης με τους 2 νεκρούς στον Κορυδαλλό, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες φαίνεται να χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ για τις εκτελέσεις των 2 νεκρών, με τις Αρχές να βρίσκουν στο σημείο 40 κάλυκες. Ο ένας νεκρός βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes ενώ εντοπίστηκε και ένα Smart με κηλίδες αίματος και τον οδηγό του λίγο πιο πέρα νεκρό.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε φλεγόμενο μαύρο όχημα στην Εθνική Οδό, που πιθανόν να είναι των δραστών, οι οποίοι πιθανότατα εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr: «Ήταν 2 κουκουλοφόροι με μηχανές»

Κάτοικος του Κορυδαλλού, που μένει κοντά στην πολυκατοικία της οδού Σοφίας Βέμπο που σημειώθηκε η μαφιόζικη εκτέλεση, έκανε λόγο στο newsit.gr για 2 μηχανές με δύο κουκουλοφόρους, τους οποίους αντιλήφθηκε λίγο πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.

«Στην οδό Γαζίας, είδα δύο μηχανές γύρω στις 11 παρά τέταρτο με 11. Πάνω στις μηχανές ήταν δύο που φορούσαν μαύρα και κουκούλα. Ο καθένας ήταν μόνος του στην μηχανή, δεν είδα να έχουν άλλον πίσω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αστυνομία, αλλά δεν είχαν κάποιο διακριτικό της αστυνομίας. Ανηφόρισαν την οδό Γαζίας και μετά ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί», δηλώνει χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.