Γάμος Πειραιώτη Δημοσιογράφου… με Καραμανλικό αέρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Piraeuspress.gr, παντρεύτηκε ο διακεκριμένος Πειραιώτης Δημοσιογράφος Χάρης Λαζαρόπουλος την εκλεκτή της καρδιάς του Άννα Περπερίδου.

Το Μυστήριο του Γάμου τελέστηκε στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιά την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την παράδοση.

Μετά τον γάμο, ακολούθησε γλέντι στο εξαίρετο Κτήμα Νικολέλη στον Άγιο Στέφανο.

gamos1

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ

Είναι γνωστοί οι φιλικοί δεσμοί του γαμπρού Χάρη Λαζαρόπουλου με το καραμανλικό περιβάλλον.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Συμβούλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου-επί Κυβερνήσεως Καραμανλή-Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος είναι και καλός φίλος με τον Χάρη Λαζαρόπουλο και ανήκει στο στενό περιβάλλον του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

gamos2

Ο Χάρης Λαζαρόπουλος με τον Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων & τ. Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ευάγγελος Αντώναρο

Κουμπάρος του ζευγαριού, ο Διδάκτωρ του Πάντειου Πανεπιστημίου Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο οποίος διετέλεσε σημαντικό στέλεχος σε αρκετές θέσεις ευθύνης επί Κυβερνήσεως Καραμανλή.

gamos3

Από την ώρα του Μυστηρίου, το ζευγάρι, οι συγγενείς και ο Κουμπάρος Ευάγγελος Κυριαζόπουλος (αριστερά)

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας καραμανλης

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ευχήθηκε τηλεφωνικώς στον Χάρη Λαζαρόπουλο, μιας και απουσίαζε οικογενειακώς εκτός Αθηνών, δεσμευόμενος ότι θα του ευχηθεί εκ του σύνεγγυς άμα τη επιστροφή του!