ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ: Νέα Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας στην Ένωση Πολυαθλητικών Σωματείων της Ευρώπης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Διεύθυνση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την ανάληψη των καθηκόντων της Διευθύντριας Marketing και Επικοινωνίας στην Ένωση Πολυαθλητικών Σωματείων της Ευρώπης (EMCA). Η εκλογή της προέκυψε από την ομόφωνη ψήφο και των 27 σωματείων-μελών της Ένωσης.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Σ.Ε.Φ., κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης, δήλωσε:
«Η εκλογή της Προέδρου, κ. Τσιλιγκίρη, έρχεται να επιβεβαιώσει το σημαντικό της έργο στο χώρο του αθλητισμού. Ταυτόχρονα, αποτελεί ακόμη ένα επίτευγμα όχι μόνο προσωπικό, αλλά και συλλογικό για όλους μας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένα επίτευγμα που προσδίδει στο Σ.Ε.Φ. ένα πλεόνασμα διεθνούς -πλέον- αξιοπιστίας. Πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς».

Ο Αν. Συντονιστής Διευθυντής του Σ.Ε.Φ., κ. Δημήτριος Μπαρδάκας, ευχήθηκε στην Πρόεδρο για τα νέα της καθήκοντα:
«Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη έχει μακρά και αξιοθαύμαστη διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού. Η χθεσινή εκλογή της επιστεγάζει το προσωπικό της μόχθο και το έργο χρόνων. Παράλληλα, η τεχνογνωσία που κατέχει είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για το σύνολο της Διοίκησης, αλλά και των εργαζομένων του Σταδίου μας».

Δείτε τί έγραψε στην ανάρτησή της Η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη: 

Θέλω να ευχαριστήσω τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της EMCA, Federico Eichberg, την Vanina Milanova και τον Bojan Mijatovic για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την πρόταση την οποία ψήφισαν ομόφωνα και οι 27 σύλλογοι κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πολυαθλητικών Σωματείων. Η ανάληψη του δύσκολου ρόλου της Διεύθυνσης Marketing και Επικοινωνίας της EMCA, με γεμίζει με όρεξη για δουλειά και ορίζοντα την ανάπτυξη της EMCA τα επόμενα χρόνια.