ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: Εκχιονιστικά του Δήμου Πειραιά κρατούν ανοιχτή την πρόσβαση (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πειραιά 

- Προτεραιότητα να μείνουν ανοιχτά τα Νοσοκομεία του Πειραιά

- Εικόνες από το χιονισμένο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά

Ο Πειραιάς θυμίζει ορεινό χωριό από νωρίς τα ξημερώματα και προτεραιότητα των τοπικών αρχών αποτελεί η διασφάλιση της προσβασιμότητας στα Νοσοκομεία της πόλης, Τζάνειο και Μεταξά, τα οποία τελούν σε γενική εφημερία.

Στο Νοσοκομείο Μεταξά, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press, βρέθηκαν πριν λίγο τα «κομάντο» της Καθαριότητας, ύστερα από επικοινωνία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Από νωρίς τα πάντα στο Νοσοκομείο Μεταξά είχαν καλυφθεί με χιόνι, ενώ η άσφαλτος στον προαύλιο χώρο είχε πιάσει πάγο, δυσχεραίνοντας την πρόσβαση στο κεντρικό κτίριο.

Μετά την άμεση παρέμβαση του Δήμου Πειραιά, όλα βαίνουν καλώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γραμμή εμβολιασμού για COVID 19 παραμένει σε λειτουργία στο Νοσοκομείο Μεταξά, ενώ κανονικά διενεργήθηκαν οι προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις.

Σε δήλωσή του στο Piraeus Press ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά που είναι υπεύθυνος για την Γενική Εφημερία ανέφερε:

«Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να παραμείνει το Νοσοκομείο μας ανοιχτό, παρά τις σημαντικές δυσκολίες λόγω της κακοκαιρίας. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Θα είμαστε εδώ μέχρι και αύριο ώστε να προβούμε σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές σε όποιες παρεμβάσεις κριθούν αναγκαίες.

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, τους εργαζόμενους της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας, για το ζήλο και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου Μεταξά!

Είμαστε σε ετοιμότητα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι να κοπάσει η κακοκαιρία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΧΙΟΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Το «έστρωσε» τη νύχτα – Τα Blue Star φώτιζαν το Λιμάνι (ΦΩΤΟ)