Πολιτική Προστασία: Νέα σύσταση στους κατοίκους της Αττικής – Μείνετε σπίτια σας έως τις 10


Κακοκαιρία «Μήδεια» – Όλες οι ειδήσεις: Νέα Ισχυρή σύσταση σε εργαζομένους και κατοίκους σε όλη την Αττική από την Πολιτική Προστασία

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό η Πολιτική Προστασία απευθύνει ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους.

Η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο τρίωρο.

Πέτσας: Αποφύγετε τις μετακινήσεις για την ασφάλειά σας

Να αποφύγουν τις μετακινήσεις για την ασφάλειά τους και να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καλεί τους πολίτες της Αττικής και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Πέτσας αναφέρει:

«Καλημέρα! Ισχυρή χιονόπτωση τώρα στην Αττική, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Αποφύγετε τις μετακινήσεις για την ασφάλειά σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας».

https://twitter.com/SteliosPetsas/status/1361538495102214150?ref_src=twsrc%5Etfw

Πηγή