ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε δημοκρατικά αλλά πάσχει από φασίζουσα νοοτροπία – ΠΟΛΕΜΟΣ στο λιμάνι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έντονη ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά.

«Ανακάλεσε την κρατική τηλεόραση που επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της γης την τελετή των Θεοφανείων στο πρώτο λιμάνι της χώρας» είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος, μιλώντας στο STAR.

«Δυστυχώς έχουμε μια κυβέρνηση που εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα», τόνισε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια στον Πειραιά, όπου παραδοσιακά μετέβαινε ο εκάστοτε Πρωθυπουργός, αλλά θα δώσει το παρών στον Αγιασμό των Υδάτων που θα τελεστεί στη Δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι.

Αφορμή, σύμφωνα με διαρροές στενών συνεργατών του Έλληνα Πρωθυπουργού, αποτελεί η στάση του Μητροπολίτη Σεραφείμ απέναντι στο Σύμφωνο Συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: ΑΠΟΝΤΕΣ από τον Πειραιά ο Αλέξης Τσίπρας και Προκόπης Παυλόπουλος! Τι συμβαίνει;

πηγή βίντεο: enikos

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lnkHUGwKONo" frameborder="0" allowfullscreen ]