ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Σάρωσε ο Πατούλης στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Καθολική αποδοχή του Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά (Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά)

- Άλωσε το «κάστρο» της Β Πειραιά και των φτωχογειτονιών του Δήμου Πειραιά

- Πρώτη φορά εκλέγεται Πειραιώτης Περιφερειάρχης Αττικής

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με ποσοστό της τάξεως του 35% - μέσος όρος σε Α & Β Πειραιά - ο Γιώργος Πατούλης έγραψε ιστορία ως Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Φαίνεται ότι οι Πειραιώτες πέραν της εκτίμησης που έχουν στο πρόσωπο του Γιατρού, συνυπολογίζουν ιδιαιτέρως το γεγονός ότι ο αυριανός (όπως όλα δείχνουν) Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Ταμπούρια Β του Πειραιά.

Και είναι γεγονός ότι η αγάπη του για τη γενέτειρά του είναι μεγάλη, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλά για τον Πειραιά και τη φτωχογειτονιά από την οποία ξεκίνησαν όλα!

Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Πατούλης άγγιξε σε βάθος την ψυχή του μέσου Πειραιώτη και κατάφερε να ξεπεράσει πολιτικές και ιδεολογικές αντιλήψεις, καταγράφοντας εκπληκτικές επιδόσεις σε γειτονιές όπως η Κοκκινιά, τα Καμίνια κλπ που παραδοσιακά δεν ανήκουν στο χώρο της ευρύτερης Κεντροδεξιάς.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press και τα πρώτα κρυφά γκάλοπ για τον Β Γύρο των Περιφερειακών Εκλογών, το Μεγάλο Λιμάνι και οι όμοροι Δήμοι, θα δώσουν σημαντική πρωτιά στον Πειραιώτη Γιώργο Πατούλη, δείχνοντάς του έμπρακτα ότι αποτελεί την τελευταία ελπίδα για τον πολύπαθο Πειραιά.

Ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης άλλωστε έχει δεσμευτεί δημόσια για σειρά σημαντικών έργων που θα αλλάξουν τον Πειραιά, ο οποίος παραμένει στάσιμος τις τελευταίες δεκαετίες.

Ίσως χρειαζόταν ένας Πειραιώτης να κάνει την αρχή...