ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Αυτά είναι τα φαβορί του Πατούλη για τον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δυο ημέρες πριν τις Εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής αποκλειστικό ρεπορτάζ από το Piraeus Press για τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Πειραιά

- Αποκαλύπτουμε τα φαβορί του Γιώργου Πατούλη για εκλογή στον Πειραιά σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση

Το Piraeus Press διαχρονικά, εδώ και 10 χρόνια, καλύπτει με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα όλα τα σημαντικά πολιτικά γεγονότα του ευρύτερου Πειραιά και των νησιών του.

Με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα αποκλειστικά-αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, τα οποία επιβεβαιώνονται ως συνήθως μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να εκλέξει 4 Περιφερειακούς Συμβούλους στον Πειραιά, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο εκλογής ακόμα και 5!

Έτσι λοιπόν, το Piraeus Press σας μεταφέρει πρώτο, τα αποτελέσματα κρυφής Δημοσκόπησης, που έγιναν για λογαριασμό υποψηφίου, και αφορούν στην εκλογή Περιφερειακών Συμβούλων Πειραιά με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ 

Ευσταθόπουλος Σαράντος (Σαραντάκος)

Σταυρούλα Αντωνάκου

Ευγενία Μπαρμπαγιάννη

Αρετή Κρητικού

Ακολουθούν τα ονόματα των Παπαγεωργίου, Μονέου και Γαλανού.

Διευκρινίζεται στην εν λόγω έρευνα, ότι δε δίνεται σειρά προτεραιότητας και ότι λόγω πολλών αρνητικών απαντήσεων (οι πολίτες του δείγματος έκλειναν το τηλέφωνο σε ποσοστό άνω του 50%), υπάρχει σημαντικό ποσοστό σφάλματος.

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιοι Πατούλη στον Πειραιά – Δείτε ποιος είναι στο Νούμερο 7 του «Ολυμπιακού»

ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Υποψήφιος ο Εκδότης του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος