ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΥ: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης από την Πένυ Μουδάτσου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 - Ένα κομμωτήριο με προτάσεις ανανέωσης για όλα τα στυλ

- Προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και γνώση στον τομέα της κομμωτικής

 - Η ταλαντούχα Πένυ Μουδάτσου φέρει τη σφραγίδα επιτυχίας

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Στην οδό Μ. Χατζηκυριακού 105, στον Πειραιά βρίσκεται το κομμωτήριο της Πένυς Μουδάτσου, η οποία απασχολείται στο χώρο αυτό από το 1989. Η πολυετή πείρα της, η αγάπη και ο ζήλος της για το επάγγελμα αποτελούν στοιχεία που την καθιστούν  άψογη επαγγελματία και πολύ αγαπητή στο κοινό.

Το κομμωτήριο «Πένυ» συνδυάζει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε έναν χώρο φιλόξενο με άψογη εξυπηρέτηση. Εδώ και χρόνια το προσωπικό του κομμωτηρίου δραστηριοποιείται στην ανάδειξή αλλά και στην ανανέωση του στυλ σας, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες περιποίησης σε ό,τι έχει να κάνει με την περιποίηση της εμφάνισής σας!

Η επιχείρηση ανανεώνει συνεχώς τις τεχνικές της και συμβαδίζει με τις νέες τάσεις της μόδας, σε κουρέματα και χρώματα. Παρέχει ακόμη όλα τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για την διατήρηση, αλλά και την βελτίωση της ποιότητάς τους, ώστε τα μαλλιά σας να έχουν την λάμψη και την φροντίδα που τους αρμόζει.

Στο κομμωτήριο «Πένυ» οι τιμές είναι λογικές, ώστε όλοι να μπορούν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μαρίας Χατζηκυριακού 105, Πειραιάς

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4516373