Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Παραιτήθηκε ο Σαράντος Ευσταθόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του Υπευθύνου Προβολής και Επικοινωνιακής Πολιτικής

- Όλη η επιστολή παραίτησης που απέστειλε στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος απέστειλε ηλεκτρονική επιστολή στον Πρόεδρο του ΕΕΠ, γνωστοποιώντας του την ειλημμένη απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του Υπευθύνου Προβολής και Επικοινωνιακής Πολιτικής του Επιμελητηρίου.

Στην επιστολή του που ακολουθεί παρακάτω, δίνει το στίγμα των προθέσεών του, καθώς πέραν των θεμάτων που άπτονται της θέσης που κατείχε, δηλώνει ότι θα στηρίζει κάθε απόφαση που συμβαδίζει με το συμφέρον των μελών του Επιμελητηρίου, την εξυγίανση και την ανάπτυξή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ την οριστική και αμετάκλητη απόφασή μου, να παραιτηθώ από τη θέση του υπεύθυνου προβολής και επικοινωνιακής πολιτικής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Προηγήθηκε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προβληματισμού και αυτοκριτικής, σχετικώς με τα συμφωνημένα προαπαιτούμενα για την αποτελεσματική λειτουργία μιας τέτοιας θέσης, αλλά και του προσωπικού και συλλογικού απολογισμού έργου, δεδομένης της απουσίας αυτών των προαπαιτούμενων.

Σεβόμενος απόλυτα τις στρατηγικές επιλογές και τις προτεραιότητες, όπως αυτές καθορίστηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή, βάσει των όσων θεμάτων προέκυψαν στο διάστημα που προηγήθηκε, επιχείρησα διακριτικά να αναδείξω τα σημαντικά ζητήματα στον τομέα ευθύνης που μου ανατέθηκε.

Συναισθανόμενος μεν τα εμπόδια που συναντά διαρκώς η νέα διοίκηση στο δρόμο της, με άμεση συνέπεια δε στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τομέα Προβολής και Επικοινωνιακής Πολιτικής, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, οδηγούμαι σήμερα στην παραίτησή μου από τη θέση του Υπεύθυνου Προβολής και Επικοινωνιακής Πολιτικής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά ότι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να:

  1. Ανακατασκευαστεί άμεσα το site του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και να ανανεωθούν το περιεχόμενο και οι λειτουργίες του.
  2. Προσληφθεί εξωτερικός συνεργάτης που θα έχει την ευθύνη του Γραφείου Τύπου, το οποίο πρακτικά δε λειτουργεί από αναλήψεως των καθηκόντων μας.
  3. Καταρτιστεί ολοκληρωμένο πλάνο προβολής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά σε Τοπικά και Πανελλαδικής Εμβέλειας ΜΜΕ, με στόχο την εξωστρέφεια του φορέα.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα βρεθεί κάποια ή κάποιος εκ των άξιων συναδέλφων - μελών του Δ.Σ., που όχι μόνο θα καλύψει το κενό, αλλά ενδεχομένως να είναι σε θέση να φέρει ταχύτερα τα επιθυμητά αποτελέσματα, με τη στήριξη πάντα της Διοίκησης.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη Διοίκηση όσο και τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Εξακολουθώ να στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που είναι προς το συμφέρον των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, όπως και το έργο της Διοίκησης για εξυγίανση και ανάπτυξη του φορέα.

Με εκτίμηση,

Σαράντος Ευσταθόπουλος

Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π.

*Παρακαλώ όπως ενημερώσετε τα μέλη του Δ.Σ. σχετικώς.