XOYNTA στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά – Αποκλείουν από τις εκλογές χιλιάδες μέλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση, η επιτροπή εκλογών του ΕΕΠ, η οποία ορίστηκε από την απερχόμενη διοίκηση, αποφάσισε την τοποθέτηση μόνο δύο καλπών, αγνοώντας στην κυριολεξία χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου, τα οποία πληρώνουν κάθε χρόνο κανονικά τη συνδρομή τους!

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω επιτροπή, η οποία ορίστηκε από τον απερχόμενο Πρόεδρο Γιώργο Μπενέτο, αποφάσισε εντελώς αυθαίρετα, να τοποθετήσει μια κάλπη για όλο τον Πειραιά και μια για όλη τη Δυτική και Ανατολική Αττική!

Με προκλητικό τρόπο, επιχειρούν να φιμώσουν στην κυριολεξία, χιλιάδες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, που κατοικούν σε νησιά όπως τα Κύθηρα, οι Σπέτσες, η Σαλαμίνα κλπ ή πιο απομακρυσμένες περιοχές με σεβαστό πληθυσμό, όπως το Λαύριο, τα Μέγαρα κ.λπ.!

Για ποιο λόγο άραγε συμβαίνει κάτι τέτοιο, ιδίως σε μια εποχή που το ζητούμενο είναι η μαζική συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες;

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η απερχόμενη διοίκηση δεν επιθυμεί τη μαζική συμμετοχή στις κάλπες;

Το θέμα έχει και άλλες προεκτάσεις και δεν θα κλείσει εδώ, καθώς μαθαίνουμε ότι ήδη έχουν καταφθάσει καταγγελίες στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, για αυτό τον ιδιότυπο αποκλεισμό από την εκλογική διαδικασία!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το θέμα έχει φτάσει ήδη σε αρκετά υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια, τα οποία έχουν εκφράσει και την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που χειρίζεται την εκλογική διαδικασία ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Μπενέτος και ο επίδοξος συνεχιστής του!