Celestyal Cruises: Ξεκίνησαν να πουλάνε κρουαζιερόπλοια – Δύσκολα τα πράγματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δεν πρόλαβε να κάνει ούτε ένα ταξίδι. Πλήγμα για την εικόνα της εταιρίας

- Δυσκολίες στην Celestyal Cruises που ξεκινά τις πωλήσεις κρουαζιερόπλοιων 

- Τα προβλήματα ρευστότητας οδήγησαν στην πώληση του νέου κρουαζιερόπλοιου όπως διαφαίνεται από την ανακοίνωση της εταιρίας

Η Celestyal Cruises όπως όλα δείχνουν αναγκάστηκε σε πώληση του νεοαποκτηθέντος κρουαζιερόπλοιου Celestyal Experience, καθώς δεν εκτιμήθηκαν σωστά οι κοινωνικοοικονομικές συνέπειες της πανδημίας, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και της πώλησής του πριν πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ύστερα από εξέταση και μελέτη όλων των παραμέτρων, η Celestyal Cruises προχώρησε σε πώληση του κρουαζιερόπλοιου Experience, συνεχίζοντας κανονικά να λειτουργεί με τον ίδιο αριθμό κρουαζιερόπλοιων που είχε στη διάθεσή της και πριν από την πανδημία.

Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη απόφαση παρέχει στην εταιρεία ενισχυμένη ρευστότητα, η οποία σε συνδυασμό με το μηδενικό χρέος προς τρίτους δημιουργούν ένα σταθερό οικονομικό υπόβαθρο που διασφαλίζει την επιτυχημένη επανεκκίνηση των κρουαζιέρων της το Μάρτιο του 2022.

Η Celestyal Cruises τονίζει ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία της με τα δύο δημοφιλή κρουαζιερόπλοιά της, το Celestyal Crystal και το Celestyal Olympia, στα οποία έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια.