Βασίλης Μιχαλολιάκος: Μπορούμε με όπλα τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία να αναγεννήσουμε την αγορά και την πόλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και συμμετείχε σε διευρυμένη συνεδρίαση του Συλλόγου.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, τόνισε μεταξύ άλλων:


"Σας ευχαριστώ γιατί αυτά τα δύσκολα χρόνια συνεργαστήκαμε σε όλα τα επίπεδα. Γιατί αυτά τα χρόνια της μεγάλης κρίσης αποδείξατε ότι αγαπάτε τον Πειραιά. Δεν εγκαταλείψατε τις προσπάθειες, μείνατε στην πόλη και σταθήκατε όρθιοι. Η δική σας δύναμη και πίστη μας έδινε και μας δίνει δύναμη ότι θα τα καταφέρουμε.


Και θα τα καταφέρουμε.


Τα 3,5 χρόνια καταφέραμε να είναι η πόλη καθαρή, να γίνει επισκέψιμη, να πατάξουμε το παρεμπόριο, να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι του Πειραιά.


Μπορούμε με όπλα μας τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία να αναγεννήσουμε την αγορά και την πόλη.  Θέλω να ξέρετε ότι δίπλα σας έχετε έναν ειλικρινή σύμμαχο, έναν αξιόπιστο συνομιλητή."




Από τη μεριά τους ο Πρόεδρος κ. Ν. Μανεσιώτης  και τα μέλη του ΔΣ  ευχαρίστησαν τον κ. Μιχαλολιάκο,  για τη συνεργασία που έχουν με το Δήμο του Πειραιά και για τις προσπάθειες να στηριχθεί με κάθε τρόπο η αγορά και η επιχειρηματικότητα του Πειραιά.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μανεσιώτης ευχαρίστησε τον κ. Μιχαλολιάκο για τη στήριξη και τη συνεργασία τους, σε θέματα  που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο όπως η ευχερέστερη πρόσβαση των επιβατών κρουαζιέρας στην πόλη, το παρεμπόριο, την κυριακάτικη αγορά, τη δέσμευση του δημάρχου για την παραμονή των δικαστηρίων, τη δημιουργία δημοτικής αγοράς, καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται ώστε ο Πειραιάς να είναι αναγνωρίσιμος και δημοφιλής τόπος προορισμού.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε την Ένωση Κρητών “ Η Ομόνοια”.




Εκεί το ΔΣ της Ένωσης τον υποδέχτηκε με ρακί και κρητικά εδέσματα.


Συγχάρηκαν το  Δήμαρχο Πειραιά για τη στήριξη που δίνει προς όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που εδρεύουν στην πόλη για την άριστη συνεργασία που στόχο έχει την ανάδειξη της  πολιτιστικής ταυτότητας του Πειραιά αλλά και για την καθιέρωση του θεσμού της  Αμφικτυονίας, που είναι πλέον σημείο αναφοράς για όλους τους Πειραιώτες από όπου και αν έχουν καταγωγή.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ