Ο Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει τα βιβλία του για την ”Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυο βιβλία για μικρούς και μεγάλους, βγαλμένο από την πολυετή πείρα και τις χιλιάδες υποθέσεις που έχει χειριστεί ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, παρουσιάζονται σε λίγες μέρες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο All about internet, τα δυο βιβλί

manolis sfakianakis

α ”Ο Κώδικας του Διαδικτύου” του Εμμανουήλ Σφακιανάκη και ”Τα Κλειδιά του Διαδικτύου” των Εμμανουήλ Σφακιανάκη και Ιωάννη Μακρυπούλια, θα παρουσιαστούν στο κοινό την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην παρουσίαση των βιβλίων αλλά και για να δείτε δυο λόγια παραπάνω για τους συγγραφείς και τα βιβλία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγου Εμμανουήλ Σφακιανάκη www.sfakianakis.edu.gr.

????????????????????????????????????

Ο Μανώλης Σφακιανάκης μέσω του θεσμικού του ρόλου
ως Διευθυντού της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιεί συνάμα και σημαντικό κοινωνικό έργο με πραγματοποίηση δεκάδων ενημερωτικών ημερίδων σε φορείς και συλλόγους σε ολόκληρη τη χώρα. Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας έρχονται τα δυο νέα βιβλία του, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο ευρύ κοινό να εκπαιδευτεί και να προστατευτεί καθώς πλοηγείται στο νέο διαδικτυακό περιβάλλον που διαμορφώνεται.