Αντισηπτική λοσιόν χεριών ΜΕΓΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αντιβακτηριδιακή προστασία χεριών που υπερέχει, κατάλληλη ακόμα και για ιατρική χρήση!

Η αντιβακτηριδιακή λοσιόν για τα χέρια ΜΕΓΑ, είναι ο αξιόπιστος σύμμαχός σας για καθημερινή αντιβακτηριδιακή προστασία.

Ελεγμένα αξιόπιστη, εξαιρετικά υψηλή προστασία

Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της με 70% αιθυλική αλκοόλη και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ο κατάλληλος σύμμαχος για την ασφαλή καθημερινή προστασία από βακτήρια, μύκητες και ιούς με περίβλημα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN1276, EN1500, EN1650, EN14476, ΕΝ13727, ΕΝ13624, ΕΝ14348.

Κατάλληλη ακόμα και για ιατρική χρήση

Επιπλέον, η λοσιόν ΜΕΓΑ είναι ελεγμένη με εξειδικευμένα ΕΝ tests, εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων, που πιστοποιούν τη βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο δράση της, με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλη ακόμα και για ιατρική χρήση, δηλαδή για χρήση σε ιατρικούς ή νοσοκομειακούς χώρους (medical use).

Με λεπτόρευστη υφή, που δεν κολλάει και δεν αφήνει υπολείμματα στα χέρια, η λοσιόν ΜΕΓΑ προσφέρει άμεση καθαριότητα και αντισηπτική προστασία, χωρίς νερό. Είναι εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ.

Διαθέσιμη σε 2 συσκευασίες

Η αντισηπτική λοσιόν ΜΕΓΑ κυκλοφορεί σε 2 τύπους συσκευασιών: Σε πρακτική συσκευασία 100ml με spray, ιδανική για χρήση εκτός σπιτιού, καθώς και σε οικονομική συσκευασία 500ml με αντλία, ιδανική για χρήση οικιακή ή σε κοινόχρηστους χώρους. Οι δύο συσκευασίες λειτουργούν ως δοσομετρητές, εξασφαλίζοντας την εύκολη εφαρμογή της ιδανικής ποσότητας σε κάθε χρήση.