ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ: Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση για τον Καρκίνο του Μαστού


– Σημαντική πρωτοβουλία από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο του Ομίλου ΑΚΜΗ
– Δείτε ποιοι θα μιλήσουν και ποιοι θα απευθύνουν χαιρετισμό
Συντονίζει η διακεκριμένη δημοσιογράφος του ιατρικού ρεπορτάζ  Φωτεινή Γεωργίου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με πρωτοβουλία του Τμήματος Μαιευτικής της Σχολής Υγείας, διοργανώνει διαδικτυακή διεπιστημονική συζήτηση με θέμα:

«Καρκίνος του Μαστού: από την Πρόληψη έως τη Θεραπεία».

Η συζήτηση θα μεταδοθεί live τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 18:00, μέσω YouTube (το link θα ανακοινωθεί σύντομα) και θα έχει διάρκεια 2 ώρες. Στο πλαίσιο αυτό, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει την τιμή να υποδεχτεί σπουδαίους επιστήμονες, επαγγελματίες του τομέα της υγείας και της ψυχικής υγείας. Πιο συγκεκριμένα, κεντρικοί ομιλητές στη συζήτηση θα είναι οι κ.κ.:

• Δρ. Ιωαννίδου – Μουζάκα Λυδία, Χειρουργός – Γυναικολόγος | Μαστολόγος – Ογκολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, ε. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Εθνικός Εκπρόσωπος στην Ε.Ε. για τον καρκίνο του μαστού και τα Κέντρα μαστού, Εκπρόσωπος του Π.Ι.Σ. στη UEMS για τις ανάγκες στη χειρουργική εκπαίδευση στον καρκίνο του μαστού, Διευθύντρια Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας.

• Μανδρέκας Απόστολος, Πλαστικός Χειρουργός, Αρχιπλοίαρχος Π.Ν.Ε.α., Μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου ISAPS, Επισκέπτης Καθηγητής ISAPS, Εθνικός Γραμματέας ISAPS, Μέλος Δ.Σ. Ευρωπαϊκής Ένωσης Αισθητικής Χειρουργικής Ε(Α)SAPS, Διευθυντής ΑΡΤΙΟΝ Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής, Τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής.

• Χατζηδημητρίου Άννα, Ψυχολόγος Υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια, Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Στη διαδικτυακή συζήτηση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ.:

•  Πατούλης Γεώργιος, Περιφερειάρχης Αττικής, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).
•  Ευσταθόπουλος Σαράντος, Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Μεταξά.
•  Πασακοπούλου Αναστασία, Πρόεδρος Συλλόγου ΑγκαλιάΖΩ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Φωτεινή Γεωργίου.

Η διαδικτυακή συζήτηση «Καρκίνος του Μαστού: από την Πρόληψη έως τη Θεραπεία» απευθύνεται σε όλους και έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τον καρκίνο του μαστού, από τους τρόπους πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης, μέχρι την ψυχολογική διαχείριση της νόσου.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

• Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τη συζήτηση μέσω YouTube Live. Το link στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε θα ανακοινωθεί σύντομα.  .

• Στη διάρκεια της συζήτησης θα είναι εφικτή η υποβολή ερωτήσεων μέσω αποστολής μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

• Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης. Απαιτείται Δήλωση Συμμετοχής.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ