Τσιόδρας και Ροϊλός στα Νοσοκομεία Αττικόν & Αγία Βαρβάρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 1η Απριλίου τόσο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν όσο και το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής Αγία Βαρβάρα, τα οποία υποδέχονται και φιλοξενούν ασθενείς με κορωνοϊό.

Τους δυο άνδρες υποδέχτηκε στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα η Αν. Διοικήτρια Φωτεινή Βρύνα, ενώ το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που δίνει τη μάχη στην πρώτη γραμμή.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, αποκάλυψε ότι σήμερα επισκέφθηκε τα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Αγία Βαρβάρα» και ευχαρίστησε τόσο τους ασθενείς, όσο και τους υγειονομικούς.

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί σε αυτούς ονομαστικά, καθώς και στον «σεμνό Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστο Ροϊλό», που ήταν μαζί του.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Τσιόδρας φωτογραφήθηκε με τους υγειονομικούς, στέλνοντας με τα δάχτυλά του το μήνυμα της νίκης κατά του κορωνοϊού.

«Θα ήθελα να δώσω ευχαριστίες ονομαστικά σε κάποιους από τους ασθενείς που επισκέφθηκα το πρωί στο «Αττικόν» και το «Αγία Βαρβάρα», παρουσία ενός σεμνού ΥΠΕάρχη, του κ. Ροϊλού:

Επισκέφθηκα τους εξής ασθενείς: τον Ιωσήφ, την Κωσταντίνα, τον Δημήτρη, την Ελένη, τον Παναγιώτη, τη Μαρια, τον Αναστάση, την Αικατερίνη, τον κυρ-Νικο, τη Γεωργια, τη Ρεγγίνα τη Βιολέτα και την Ελένη που είναι έγκυος. Γρήγορα περαστικά προς όλους».

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και στους υγειονομικούς, που τους χαρακτήρισε «ήρωες της πρώτης γραμμής», ενώ αναφέρθηκε σε αυτούς ονομαστικά.