ΤΡΟΜΕΡΟ! Πώς να απαλλαγείτε από τον πόνο στο αυτί σε 1 λεπτό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Earwax – κίτρινη ρητινώδη ουσία που παράγεται στο κανάλι του αυτιού, η οποία λειτουργεί ως ένα φυσικό αντισηπτικό και βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από το επιθήλιο του αυτιού. Μέρος του θείου που μόλις αποβληθεί είναι ένα αποτέλεσμα της μάσησης ή του χασμουρητού και ένα μέρος να του παραμένει ακόμα.

Η συνήθεια μας να καθαρίζουμε τα αυτιά μας με μπαντονέτες που είναι γεμάτες με συμπιεσμένο θείο, μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό κυψελίδας. Επίσης ρισκάρετε μια βλάβη στο τύμπανο του αυτιού.

Από την υπερβολική συσσώρευση του θείου στο αυτί μπορεί να συμβεί το αίσθημα της πνιγηρότητας, απώλεια ακοής, ένα οξύ πόνο στο αυτί, κεφαλαλγία και ζάλη.

Πώς θα απαλλαγείτε από τον πόνο στο αυτί;

Μπορούμε να απαλλαγούμε από τον πόνο του αυτιού με διάφορα πράγματα που μπορούμε να προετοιμάσουμε στο σπίτι μας. Αναμείξτε σε ίσα μέρη ξίδι και  αλκοόλ. Στάξτε στο σιφώνιο του αυτιού 3 σταγόνες του φαρμάκου, γέρνοντας το κεφάλι σας προς τη μία πλευρά. Μετά από 1 λεπτό. Επιστρέψτε στην αρχική θέση – με την ροή του θείου υγροποιημένη έξω από το αυτί. Σκουπίστε το μέρος του αυτιού.

1