SofiDiet: Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από την Μαρία – Σοφία Πελαγίδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής από την διατροφολόγο Μαρία - Σοφία Πελαγίδου 

- Με άμεσα αποτελέσματα 

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μαρία Σοφία Πελαγίδου είναι από τα πιο αξιόπιστα πρόσωπα στο χώρο της διατροφής/διαιτολογίας.

Πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, με δύο μετεκπαιδεύσεις πάνω στη ψυχολογία, στη βιωματική εκπαίδευση σε δεξιότητες Συμβουλευτικής και Επικοινωνίας για Διαιτολόγους και στο προτωποριακό πρόγραμμα «Πέρα από τα όρια της Δίαιτας» στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών.
Αναγνωρίζει τις ανάγκες και ανησυχίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και  αντιμετωπίζει το κάθε ραντεβού με ενσυναίσθηση και βαθύτερη κατανόηση.

Είναι η ιδανική διαιτολόγος και σύμμαχος για  όσους θέλουν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες ή να πετύχουν ένα σωστό σωματικό βάρος, ώστε να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία τους. Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, τις διατροφικές συνήθειες και το ιατρικό ιστορικό του ατόμου. Τα διατροφικά προγράμματα σχεδιάζονται πάντα μετά από ανάλυση σύστασης σώματος (Βάρος, Ύψος, Ποσοστό Σωματικού Λίπους, Τμηματική Ανάλυση Λίπους, Έλεγχος Μυϊκής Μάζας, Σωματικά Υγρά) και με σκοπό τη μείωση του σωματικού λίπους, την αύξηση της μυϊκής μάζας καθώς και τη μείωση/αύξηση/διατήρηση του σωματικού βάρους με την εγγύηση του μηχανήματος Tanita 418 bc.

Παρέχονται εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής για την θεραπευτική αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων όπως: σακχαρώδης διαβήτης, δυσπεψία, νευρολογικές παθήσεις, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, παχυσαρκία, δυσλιπιδαιμίες, γαστρεντερικά προβλήματα.

Επιπλέον, παρέχει τις πρωτοποριακές υπηρεσίες:

  • Έλεγχος Γονιδίων Παχυσαρκίας
  • Μέτρηση Οξειδωτικού στρες

Στη σύντομη περιγραφή του βιογραφικού της περιλαμβάνονται:

Το 2013 ήταν διαιτολόγος στο «Πανελληνιο Γυμναστικό Σύλλογο».
Από το 2013 συνεργάζεται με την εταιρεία ZOGRAFOS DIET, η οποία εξειδικεύεται σε τρόφιμα με λίγες θερμίδες και για ειδικές διατροφικές ανάγκες.
Το 2016 είχε αναλάβει τη στήλη Υγεια-Διατροφή στο περιοδικό ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ .
Το 2016 ήταν συνεργάτιδα της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.
Από το 2017 συμμετέχει κάθε χρόνο στην αθρογράφηση στα αγγλικά  στο «SYMPOSSIO» του ξενοδοχειακού ομίλου ALDEMAR που λαμβάνει  χώρα στην Μ.Βρετανία.
Τέλος, ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στη  κλινική διαιτολογία στο Χαροκοπειο Πανεπιστημιο Αθηνών.

Αν θέλετε λοιπόν να βάλετε στην ζωή σας την Σωστή Διατροφή κλείστε άμεσα ραντεβού.

Η κατάκτηση κάθε ονείρου ξεκινά με ένα πρώτο βήμα. Αν δεν τολμάς να ξεκινήσεις μην περιμένεις να φτάσεις!

Επικοινωνία:

fb :Sofidiet by Pelagidou Maria Sofia
site: http://www.sofidiet.gr/ 

6994745465, 210 4958124

Φωκιωνος 8, Νικαια