ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πόσα χρήματα κέρδισε ο Βασίλης Κάτσος από την πώληση της Pharmathen;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το 24ωρο, πριν λίγες μέρες έπεσαν οι υπογραφές για την εξαγορά της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας Pharmathen.

Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της Pharmathen Βασίλης Κάτσος, αναμφίβολα κατέγραψε μια σημαντική επιχειρηματική επιτυχία, ενώ παράλληλα θα παραμείνει για τουλάχιστον μια 5ετία ως ο ισχυρός άνδρας της βιομηχανίας, καθώς θα κρατήσει ο ίδιος το μάνατζμεντ.

Το ερώτημα που τέθηκε και απαντά και πάλι πρώτο το 24ωρο, είναι πόσα εκατομμύρια πουλήθηκε η Pharmathen... Καθώς αυτός είναι και ο καθοριστικός παράγοντας που καταδεικνύει την επιτυχία ή όχι μιας αγοραπωλησίας!

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες σας λέμε λοιπόν ότι ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό της αγοραπωλησίας άγγιξε τα 500 εκ. ευρώ! Και επειδή μας αρέσει να είμαστε απόλυτα ακριβείς, το ποσό κυμάνθηκε στα 450 εκ. ευρώ.

Δεδομένων λοιπόν των πιέσεων που ακούνται τα τελευταία χρόνια στη χώρα λόγω μνημονίου, και ιδίως στο κομμάτι του φαρμάκου, η επιχειρηματική κίνηση του κ. Κάτσου κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχής!

Σε καλή μεριά!!!

Πηγή: 24ωρο

Διαβάστε επίσης:

Πουλήθηκε μεγάλη ελληνική φαρμακοβιομηχανία!