Διοικητής με πλαστό πτυχίο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας


– Ηθικό πλεονέκτημα ΣΥΡΙΖΑ ο «εξαφανισμένος» Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νικαίας

– Μετά τον σάλο για τα ράντζα στην εφημερία σκάει νέο σκάνδαλο με πλαστά πτυχία

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πλαστό πτυχίο φέρεται να έχει δηλώσει ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας, Δημήτρης Μπούτος, σύμφωνα με πόρισμα 29 σελίδων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών δημόσιας Διοίκησης. 

Ο Διοικητής «αγνοείται» τον τελευταίο καιρό ενώ ακόμα δεν έχει επισήμως αναπληρωθεί και τα χρέη του εκτελεί ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου.

Πριν λίγες μέρες αναδείχθηκε το χάος που επικρατεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου σε ημέρες εφημερίας, με εικόνες που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Όπως αναφέρεται στο επίμαχο έγγραφο, αναμένεται να παραπεμφθεί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και για αυτό το λόγο έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Ο κ. Μπούτος διορίστηκε τον Αύγουστο του 2016 στη θέση του διοικητή του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».

Στην υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 5ης Αυγούστου 2016 και υπογράφεται από τον Υπουργό υγείας, Ανδρέα Ξανθό, ο κ. Μπούτος καταγράφεται ως πτυχιούχος Οικονομικών του Εθνικού καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά όμως από καταγγελίες που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο κ. Μπούτος φαινόταν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου με διδακτορικό τίτλο στην Οργάνωση και Διοίκηση από το πανεπιστήμιο του Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε έγγραφη απάντηση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο ίδιος διενήργησε την αρχική εισαγωγή των στοιχείων του στην απογραφή και εν συνεχεία πραγματοποίησε την υπαγωγή επικαιροποίηση και επιβεβαίωση των στοιχείων του στο μητρώο.

Διαβάστε επίσης:

«Το Γενικό Κρατικό Νίκαιας» θυμίζει εμπόλεμη ζώνη (ΦΩΤΟ)