Έκαναν «έξωση» στον Γιώργο Παπανδρέου

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να πατάει στη Βουλή όποτε θυμάται, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί ακόμα τα δύο του γραφεία στο Κοινοβούλιο.

Πριν από μερικές μέρες, όμως, του ανακοίνωσαν την… έξωσή του από το ένα γραφείο.

Ο κ. Παπανδρέου διατηρούσε ένα γραφείο στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου και ένα ακόμα στο κτίριο της οδού Σέκερη.

Μάλιστα, ο χώρος που διαθέτει στη Βουλή είναι… διπλάσιος από εκείνον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», πριν από μερικά εικοσιτετράωρα παράγοντας της Βουλής ενημέρωσε το επιτελείο του κ. Παπανδρέου ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει τον χώρο που διατηρεί στην οδό Σέκερη, προκειμένου να μεταφερθούν εκεί άλλες υπηρεσίες.

Ανάλογη κρούση προς τον κ. Παπανδρέου είχε γίνει και στο παρελθόν αλλά ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε ανταποκριθεί στις συστάσεις. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΕκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ