Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τέσσερις μέρες θα διαρκέσει το γαμήλιο γλέντι για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακ Μπεθ στα Χανιά.

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ να παντρεύονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Σήμερα, η εκπομπή του Mega “Live News” έδωσε στη δημοσιότητα το προσκλητήριο του γάμου. Παρότι το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ, ετοιμάζει μία τελετή αλλά και ένα τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως αναγράφεται στο προσκλητήριο, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου. Στο επάνω μέρος αναγράφονται τα αρχικά των δύο ανδρών, ενώ οι καλεσμένοι μπορούν να μπουν στο site με τις λεπτομέρειες του γάμου, χρησιμοποιώντας τον απαιτούμενο κωδικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των καλεσμένων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τον σύντροφό του και την απόφαση να παντρευτούν.

“Παντρεύτηκα στην Αμερική γιατί δεν επιτρεπόταν στην Ελλάδα και δεν ήταν βέβαιο ότι θα ψηφιστεί ο νόμος” είχε πει πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη είχε αναφέρι ότι είναι 36 ετών και μέχρι τα 40 του θα ήθελε να υιοθετήσει παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ αγόρασαν πρόσφατα ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αξίας 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.