«Γεμίσαμε φίδια» υποστηρίζουν οι κάτοικοι – Σκαρφαλώνουν ακόμα και πάνω στα αυτοκίνητα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τρόμο στη Νότια Εύβοια προκαλούν οι συχνές θεάσεις φιδιών ακόμη και σε κεντρικά σημεία.

Όλη η περιοχή φαίνεται σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο evima.gr  να έχει γεμίσει από τα ερπετά που κατά συνθήκες μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για τον άνθρωπο.
Όπως περιγράφουν συγκεκριμένα, σε κανονικότητα έχει αναχθεί το να συναντούν, το τελευταίο διάστημα, κατά τον απογευματινό τους περίπατο, φίδια να κινούνται σε κεντρικούς δρόμους.
Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις χθες, παραθεριστής από την Αθήνα διαπίστωσε πως μια οχιά είχε σκαρφαλώσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, την ώρα που φόρτωνε τα πράγματα του για να φύγει από το νησί.Αντιμέτωπος με ένα ανατριχιαστικό και οπωσδήποτε τρομακτικό θέαμα ήρθε άλλο πολίτης, λίγες μέρες νωρίτερα, στην Εύβοια ενόσω πραγματοποιούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι.

Συγκεκριμένα εντόπισε φίδι, κουλουριασμένο μέσα σε κουβά τον οποίον έπιασε για να χρησιμοποιήσει.

Το φίδι είχε περιοριστεί στο εσωτερικό του κουβά.

Το ιδιαίτερα ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως ο άνδρας μετακινούταν κρατώντας τον κουβά και χρειάστηκαν κάποια λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσει τί βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Ευτυχώς ο συμπολίτης μας δεν έχασε την ψυχραιμία του και με ήρεμες κινήσεις αναποδογύρισε προσεκτικά τον κουβά προκειμένου να το απελευθερώσει και να φύγει.