Κασσελάκης: «Αν κάποιος θεωρεί πως δεν πρέπει να είμαι πρόεδρος να το πει τώρα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι απέναντι σε όσους τον αμφισβητούν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πως «ή θα είμαι πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή θα ζητήσω αναβάπτιση στο Συνέδριο».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «σκοπεύω να ζητήσω από το σώμα την αναβάπτιση της εκλογής μου. Αν δε με εμπιστεύεστε να οδηγήσω το κόμμα στις εθνικές εκλογές, πείτε το τώρα. Βρείτε ποιος θα κατέβει απέναντί μου και πάμε». Παράλληλα τόνισε πως «πάω σε συνέδριο επανίδρυσης. Θα κάνω τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς».

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είπε πως «αν κάποιος θεωρεί πως δεν πρέπει να είμαι πρόεδρος να το πει τώρα»! Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας βρίσκεται σε εξέλιξη…

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την προσέλευσή του έκανε δήλωση στις κάμερες και επιτέθηκε σε μέσα ενημέρωσης που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο δήλωσε ότι διάβασε ότι πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

«Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».