«Μαζί για τη νίκη»: Πατούλης και Χαρδαλιάς συνεργάζονται στο γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια εικόνα χίλιες λέξεις: Γιώργος Πατούλης και Νίκος Χαρδαλιάς συνεργάζονται στο γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής, για τη «νίκη στις εκλογές», όπως αναφέρουν.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το iefimerida.gr απεικονίζεται ο νυν περιφερειάρχης στο γραφείο του, μαζί με τον νέο υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής, να συνεργάζονται αρμονικά, μελετώντας έγγραφα και να προετοιμάζονται για τη μάχη του Οκτωβρίου.

Γιώργος Πατούλης και Νίκος Χαρδαλιάς στο γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης έχασε το χρίσμα της ΝΔ μετά το περιβόητο ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών, κάτι που πυροδότησε την οργή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι ανακοινώθηκε ότι η ΝΔ στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια. Το γεγονός αποδέχθηκε στωικά ο κ. Πατούλης, δηλώνοντας ότι δεν κατεβαίνει υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και πως «θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου» κάνοντας τον πρωθυπουργό να τον ευχαριστήσει δημόσια, για την αξιοπρεπή υποδοχή μιας δύσκολης απόφασης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Τρίτη με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέλυσε τις προτεραιότητές του για την περιφέρεια. Μετά τη συνάντηση ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος θα τα καταφέρει, γιατί είναι μαχητής».