Ξυλοκόπησαν τον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια, έξω από εστιατόριο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε έξω από γνωστό εστιατόριο στα Εξάρχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ήταν ομάδα περίπου 20 ατόμων – Ένας εξ αυτών τον πέταξε κάτω και τον κλώτσησε – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Επεισόδιο σημειώθηκε έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια, με πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 20 άτομα πλησίασαν έξω από το εστιατόριο Γιάντες και αφού προπηλάκισαν τον Γιάνη Βαρουφάκη φέρεται να χειροδίκησαν. Ειδικότερα, ένας εξ αυτών τον πέταξε κάτω και τον κλώτσησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είχε μαζί του αστυνομική προστασία, ενώ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σπασμένη μύτη.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Τότε, ομάδα περίπου 40 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν μπει στο εστιατόριο και πέταξαν ένα μπουκάλι νερού προς αυτούς και του φώναξαν να φύγει από τα Εξάρχεια, όπως είχε διηγηθεί ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου. «Στη συνέχεια βγήκαν έξω από το μαγαζί και αρκετοί από αυτούς περίμεναν έξω στον πεζόδρομο. Μετά από 15 λεπτά αποχώρησε και ο κ. Βαρουφάκης οποίος ανέβηκε στη μηχανή μαζί με τη γυναίκα του. Την ώρα που πήγε να φύγει κάποιοι του επιτέθηκαν φραστικά και τότε ο Υπουργός έσβησε τη μηχανή και κατέβηκε, λέγοντας τους αν θέλουν να συζητήσουν ή να τον χτυπήσουν.